Colònies de 1r d’ESO a Banyoles

Colònies de 1r d’ESO a Banyoles

Els dies 10 i 11 d’octubre, els alumnes de 1r d’ESO van poder gaudir de dos dies de convivència en les colònies que es van fer a Banyoles (Pla de l’Estany).

El dimarts al matí es van realitzar activitats aquàtiques a l’Estany fent caiac i dragon boat, un esport que combina l’aire lliure amb valors directament relacionats amb la cultura, la tradició, la solidaritat i la natura.

A la tarda, se’n va anar al Jaciment Neolític de la Draga. Posteriorment, van sopar a l’alberg i després van fer un joc de nit.

El dimecres al matí, van fer una activitat de descoberta de l’estany, estudiant les seves característiques càrstiques, el plàncton i l’ecosistema a l’escola de natura. Finalment, després de dinar a l’alberg, van tornar cap a Manlleu.

Podeu veure totes les fotografies en aquest àlbum de Flickr.