Es gradua la 3a promoció d’alumnes de Diploma Dual

Es gradua la 3a promoció d’alumnes de Diploma Dual

El passat divendres 20 d’octubre es va fer entrega dels diplomes que ho acrediten. En l’acte de lliurament, hi van assistir els set alumnes i les seves famílies. Va ser un acte de reconeixement a l’esforç i a la dedicació d’aquests estudiants, que tenen ara la doble titulació: el batxillerat català i el nord-americà. Destaquen les bones notes globals de tots els graduats de la nostra escola. Felicitem els alumnes pels resultats aconseguits i les seves famílies per donar-los aquesta oportunitat d’aprenentatge i creixement. Estem segurs que els 51 alumnes que estan cursant el Diploma Dual actualment continuaran esforçant-s’hi al llarg dels propers cursos.

El programa consisteix a cursar, de manera simultània, el batxillerat català de forma presencial i el nord-americà online en horari extraescolar, obtenint, així, la doble titulació. El Diploma Dual promou la competència lingüística en llengua estrangera, la competència digital i la competència d’aprendre a aprendre. Es pot iniciar a 2n d’ESO, 3r d’ESO, 4t d’ESO i 1r Batxillerat. Els alumnes creixen en autonomia i responsabilitat i quan acaben, assoleixen la mateixa titulació que els estudiants nord-americans que acaben el High School, que és reconegut en tots els estats i totes les universitats nord-americanes.