NCA a 2n d’ESO: primeres narratives

NCA a 2n d’ESO: primeres narratives

Narrativa 1: targeta d’embarcament

A 2n d’ESO es va començar el curs amb la narrativa Targeta d’embarcament. Amb aquesta narrativa van conèixer els grans viatges que ha realitzat la humanitat i les seves repercussions en el desenvolupament de les societats, fent un paral·lelisme amb el viatge de creixement personal que fan els alumnes al llarg de 2n d’ESO.

A part de ser el primer contacte de l’alumnat amb la metodologia NCA, va ser una narrativa especial, perquè es va desenvolupar en format taller: totes les matèries hi van participar però sense treballar contingut propi. Es van treballar activitats que perseguien com a objectiu la construcció del ser, de la persona i el seu desenvolupament personal.

Podeu veure totes les fotografies de l’NCA de 2n d’ESO en aquest àlbum.

Narrativa 2: fes-te Prèmium

La 2a narrativa, que es va portar a terme a mitjans d’octubre, va ser la titulada fes-te Prèmium.

La primera setmana es va desenvolupar en format projecte i la segona en format taller. L’objectiu era conèixer persones i esdeveniments “prèmium” per treballar, després, la dimensió social de l’aprenentatge des d’una de les seves experiències més significatives en aquesta edat: l’amistat. Com es viu una amistat prèmium?

La narrativa va concloure amb el disseny d’un logotip i un manifest de l’amistat prèmium, juntament amb la gravació d’un lipdub sobre l’amistat.