Les sortides del 1r trimestre a Batxillerat, per itineraris

Les sortides del 1r trimestre a Batxillerat, per itineraris

Itinerari d’humanitats i ciències socials a Empúries

Es van visitar les restes arqueològiques de la ciutat grega, la ciutat romana i el museu, que conté peces importants del patrimoni cultural català.

Podeu veure totes les fotos en aquest àlbum.

Itinerari econòmic a la presó Model

Es va visitar el centre penitenciari de la Model a Barcelona: es va reflexionar de com va passar La Model de ser la presó més innovadora i moderna del país a un espai obsolet i massificat; i també com s’hi van viure els fets històrics més importants del segle XX.

També es fa fer un city game, una activitat que es realitza amb una APP, que té una història inventada de fons mentre es descobreix la ciutat i s’ha de resoldre un problema o enigma.

Itinerari biosanitari a l’Institut Guttmann de Badalona

Els de l’itinerari biosanitari van anar a l’Institut Guttmann, un hospital de referència en neurorehabilitació al nostre país. Es va realitzar una xerrada molt colpidora, amb testimonis que presentaven diversos aspectes relacionats amb les discapacitats. A continuació es va portar a terme una visita al centre.

Per finalitzar la sortida, van aprofitar per anar a dinar al centre comercial La Maquinista. Podeu veure totes les fotografies en aquest àlbum.

Itineraris d’experimentals, científic i tecnològic al Cosmo Caixa

Els alumnes van visitar el Museu de la Ciència on, només arribar, van recórrer l’exposició permanent de la Sala Univers amb diferents experiències interactives, acompanyades pel professor i un guió de treball.

A mig matí es va fer la visita guiada ‘Univers: del Big Bang als nostres dies’. I, més tard, es va participar del taller ‘Viu l’electricitat’.