Sortides del 1r trimestre a ESO

Sortides del 1r trimestre a ESO

Els alumnes de 2n d’ESO visiten La Fageda

Amb l’objectiu de conèixer el projecte, la granja i el procés d’elaboració dels productes làctics d’aquesta coneguda marca, els alumnes de 2n d’ESO es van desplaçar fins a Sant Pau (la Garrotxa).

Allà van descobrir el projecte social de La Fageda Cooperativa, que té per missió millorar la qualitat de vida i promoure la integració social de persones de col·lectius vulnerables.

Ben acabat, es van desplaçar a Olot per dinar i gaudir d’unes estones de companyonia amb tot el grup.

Cardona, destinació dels alumnes de 3r d’ESO

Els de 3r d’ESO es van desplaçar fins a Cardona per fer una visita guiada al Parc Cultural de la Muntanya de Sal, on van descobrir els afloraments salins de la mina i el singular patrimoni natural i material que han permès a aquest indret ser catalogat dins del Pla d’Espais d’Interès Natural de Catalunya.

També es van desplaçar al nucli urbà, on van visitar l’interior de la col·legiata i l’exterior del castell de la població. Per acabar la jornada, van poder dinar i descobrir els carrers més cèntrics de la població.

Podeu veure totes les fotografies de la sortida de 3r d’ESO en aquest àlbum.

Sortida de 4t d’ESO: entre la física i la química i el modernisme

Els alumnes de 4t d’ESO van anar fins a Terrassa, on van fer diferents tallers lligats als diversos itineraris:

Al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya els alumnes de Tecnologia van descobrir la màgia dels superconductors que leviten: un taller on van experimentar les particularitats dels superconductors i de quina manera es comporta la matèria quan aquesta està molt freda.

En el mateix museu, els alumnes de Química van fer el canvi químic: un taller on els nois i noies van fer diverses activitats relacionades amb el concepte de canvi químic.

Per altra banda, els Humanístics, van fer un itinerari modernista guiat que va permetre conèixer el gran impacte del Modernisme a la ciutat de Terrassa, principalment pel seu màxim exponent: l’arquitecte Lluís Muncunill.

Finalment, tots junts van visitar la Casa Alegre de la Sagrera.

Podeu veure totes les fotografies de la sortida de Terrassa en aquest àlbum.