La Fira Científica conclou la Narrativa LIFE a 1r d’ESO

La Fira Científica conclou la Narrativa LIFE a 1r d’ESO

El 14 de novembre els alumnes de 1r d’ESO van exposar els productes, elaborats durant la narrativa LIFE des de les diferents matèries, a l’auditori-capella i al museu: maquetes, experiments, pòsters, cartells… 

L’acte es va obrir a les famílies, i uns 80 familiars van visitar-la per veure tots els projectes i escoltar les exposicions dels seus fills.

La Fira va servir per concloure la 2a narrativa del curs, on s’abordava l’origen de la vida i les circumstàncies necessàries perquè es produís. També es va treballar la biografia de la científica Lynn Margulis, descobridora de l’origen de la cèl·lula eucariota.

La Narrativa va començar el dilluns 30 d’octubre i va acabar el dimarts 14 de novembre amb el tancament.