Visita a les instal·lacions de Casa Tarradellas

Visita a les instal·lacions de Casa Tarradellas


Dijous 9 de novembre, els alumnes de primer de Mecatrònica de La Salle Manlleu van visitar la fàbrica de Pizzes—3 de Casa Tarradellas. Durant la visita van poder veure de primera mà tot el procés de fabricació de les pizzes. Aquesta visita va estar guiada i explicada per personal de recursos humans i pel cap de manteniment. Casa Tarradellas disposa d’unes fàbriques equipades amb tecnologia puntera com ara robots industrials, vehicles guiats industrials autònoms (AGV), tecnologies de comunicació i supervisió de processos…

Cal destacar també que la formació que ofereixen als seus treballadors és molt rica i diversa. Una formació que pot ser reglada, a través de La Salle Manlleu, o contínua, des de les mateixes instal·lacions de Casa Tarradellas, mirant sempre de formar el seu personal de manteniment amb les darreres novetats tecnològiques.