Visita a les instal·lacions de COEVA Tecnical Vic a les Jornades de FESTO

Visita a les instal·lacions de COEVA Tecnical Vic a les Jornades de FESTO


Dilluns 13 de novembre els alumnes de segon de Mecatrònica de La Salle Manlleu van visitar COEVA Tecnical Vic. Aquesta visita s’emmarcava dins les jornades de FESTO on es presentava tota la gamma de productes i les darreres novetats. Els alumnes van poder veure les diferents aplicacions dels productes i les darreres novetats per part de tècnics i comercials de la marca.COEVA Tecnical Vic és un magatzem de subministrament de material elèctric que treballa amb les marques més punteres de material per l’automatització industrial. COEVA pot donar ample ventall de solucions a diferents necessitats.

FESTO és un fabricant multinacional dedicat a la pneumàtica industrial, al control lineal i a l’automatització de maquinària.