Visites a l’empresa Hensa DCM S.L. i al Grup Bon Preu Esclat amb l’alumnat de Cicles Formatius

Visites a l’empresa Hensa DCM S.L. i al Grup Bon Preu Esclat amb l’alumnat de Cicles Formatius

El dimecres 24 de gener els alumnes de primer de “Programació en la fabricació mecànica” de Cicles Formatius de Grau Superior van visitar les instal·lacions de Hensa DCM, empresa que es dedica al disseny, construcció i posada en marxa de maquinària industrial. La vista va ser guiada per en Jordi Casas i va permetre veure unes instal·lacions equipades amb les últimes tecnologies.

El dijous 25 de gener els alumnes de primer de “Mecatrònica industrial” de Cicles Formatius de Grau Superior van visitar el centre logístic de Bon Preu a Balenyà que disposa de quatre magatzems. Els alumnes van veure un centre automatitzat i l’equip de manteniment de magatzem va fer una visita guiada per ensenyar quines són les feines o tasques que desenvolupa un tècnic de manteniment.

Aquesta visita complementa la xerrada que va fer la Júlia Estragués del servei de selecció a l’escola, on va explicar els perfils que necessiten i com es realitza el procés de selecció dels candidats.