Visita dels alumnes d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques a l’empresa VASCAT de Torelló

Visita dels alumnes d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques a l’empresa VASCAT de Torelló


El passat divendres 2 de febrer els alumnes d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques van visitar l’empresa VASCAT de Torelló. A VASCAT es dissenyen i fabriquen motors elèctrics personalitzats i de velocitat variable. La seva filosofia és oferir solucions innovadores, mitjançant dissenys a mida, resultants de l’estreta col·laboració amb els clients.

L’objectiu d’aquesta visita era mostrar als alumnes els diferents processos que intervenen en la producció d’un motor elèctric. Des del disseny a mida fins al muntatge passant pel testatge. La visita la va guiar en Rossend Àvila, professor de La Salle Manlleu i treballador a VASCAT.