La 3a edició de FIRAEMPRESA ja està en marxa

La 3a edició de FIRAEMPRESA ja està en marxa


El proper divendres 9 de febrer se celebrarà la 3a edició de Firaempresa. Aquesta fira, organitzada pel Departament d’Administratiu de La Salle Manlleu, és un esdeveniment d’empreses simulades on els alumnes dels Cicles Formatius de Gestió Administrativa i d’Administració i Finances, i del Batxillerat Econòmic de l’escola, tenen l’oportunitat de trobar-se i presentar les seves propostes comercials.

En aquesta 3a edició també hi trobarem les propostes de negoci d’alumnes de EIE (Empresa i Iniciativa Emprenedora) d’altres famílies professionals dels cicles formatius de La Salle Manlleu.

Durant la Firaempresa es realitzaran dues activitats principals, les presentacions i el networking:

Les presentacions serveixen perquè els alumnes puguin donar a conèixer les empreses simulades. D’una manera creativa poden explicar la seva idea de negoci al mateix temps que posen en pràctica les seves habilitats comunicatives.


Tenim tota l’energia i la il·lusió posada en què un any més sigui un gran èxit.

El networking és un espai on les diferents empreses simulades poden connectar entre elles. És un moment que permet als diferents equips dur a terme moviments de compravenda i de contractació de serveis entre ells.

Aquest esdeveniment i la preparació del mateix ens ha permès potenciar la transversalitat entre alumnes de Cicles Formatius i de Batxillerat i desenvolupar treballs i desafiaments en el marc de la metodologia NCA. Firaempresa compta amb la col·laboració dels Departaments d’Informàtica i de Mecànica de La Salle Manlleu. Així doncs, Firaempresa és una experiència que fa possible connectar diferents cicles, etapes i especialitats.


1 responses to “La 3a edició de FIRAEMPRESA ja està en marxa

Comentaris tancats.