Les sortides del 2n trimestre a ESO

Les sortides del 2n trimestre a ESO

Com és tradició, el divendres de la setmana del Carnestoltes es realitzen les sortides del 2n trimestre. Per aquest motiu, el 9 de febrer tota la comunitat educativa d’ESO va fer diverses sortides per diferents indrets de Catalunya.

A 1r d’ESO visiten el Zoològic de Barcelona

Els alumnes de 1r d’ESO visiten el Zoo de Barcelona on realitzen un taller sobre l’alimentació dels animals i una visita guiada pel parc.

A 2n d’ESO visiten el Monestir de Sant Benet de Bages i la Fundació Alícia

Els alumnes de 2n d’ESO se submergeixen en la història d’un monestir mil·lenari amb un joc guiat per Sant Benet de Bages i després fan un taller de cuina “Roda el món i torna al Born” a la Fundació Alícia. Una bona experiència que combina cultura i gastronomia.

A 3r d’ESO trepitgen el Parlament de Catalunya

Els alumnes de 3r d’ESO visiten la ciutat comtal amb una visita guiada pel centre històric per tal de descobrir racons i llegendes amagades de Barcelona. Tot seguit, trepitgen el Parlament de Catalunya per conèixer un espai amb molta història. Al final dinen al parc de la Ciutadella.

A 4t d’ESO s’endinsen pel barri vell de Girona

Els alumnes de 4t d’ESO visiten Girona d’una manera molt original. En equips cooperatius del projecte FAIG d’Aprenentatge i Servei (ApS) realitzen un City Game a través del seu telèfon mòbil per descobrir nou punts del centre històric després de resoldre diferents reptes i enigmes. Per completar la sortida fan una visita guiada i comentada a l’exposició “Homo Ludens” al CaixaForum, una exposició que ofereix una altra perspectiva del concepte de gamer mostrant un món ludificat en què vida i joc convergeixen cada dia més.