3a Edició firaempresa

3a Edició firaempresa

El passat divendres 9 de febrer de 2024 es va celebrar la 3a edició de Firaempresa organitzada pel Departament de Gestió i Administració de La Salle Manlleu. Firaempresa és un concurs d’empreses simulades on els alumnes tenen l’oportunitat de trobar-se i presentar les seves propostes comercials.

En aquesta edició hi van participar alumnes de Grau Mitjà, de Grau Superior i del Batxillerat Econòmic de La Salle Manlleu. També hi van participar alumnes d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques amb una proposta de projecte d’EIE.

 La trobada Firaempresa consisteix en dues activitats principals, les presentacions i el networking.

A les presentacions, els equips participants tenen l’oportunitat d’explicar i donar a conèixer la seva idea de negoci d’una manera creativa. Amb aquesta activitat poden posar a prova les seves habilitats comunicatives.

El networking és un espai on es pot connectar i contactar amb les altres empreses i transmetre els valors i factors diferenciadors que aporten en les seves propostes.

Aquest esdeveniment va permetre el treball transversal entre alumnes de Cicles Formatius i va comptar amb la col·laboració dels departaments d’Informàtica i de Mecànica del centre. Això ens ha permès poder-ho treballar en el marc de la metodologia NCA.

Una vegada més, la trobada va ser un èxit de participació i una gran experiència per tots els participants.

Les empreses premiades varen ser les següents:

A les millors presentacions:
1r premi: Clers &Go, SLS
2n premi: Faster, SLS
3r premi: Energym, SLS

A la millor presentació en anglès: REPLAY
Al millor networking: M.I.N.C Jamela, SLS

Volem agrair a totes les persones que han ajudat a fer que aquest esdeveniment sigui possible.