Xerrades d’Esteve Vial de RUBIX als cicles de mecànica

Xerrades d’Esteve Vial de RUBIX als cicles de mecànica


Durant la primera quinzena de febrer vam tenir la fortuna que l’Esteve Vial, assessor tècnic de l’empresa Rubix, distribuïdors europeus líders en manteniment i seguretat industrial, va venir a fer unes xerrades als alumnes de Mecanització i Mecatrònica de La Salle Manlleu. L’Esteve Vial, amb més de 35 anys d’experiència en el sector, ja fa anys que ve a l’escola a difondre la seva experiència en el sector.

La primera xerrada, el 8 de febrer, va ser sobre rodaments i la van rebre els alumnes de primer de grau superior de Mecànica i Mecatrònica. Una xerrada on els nois i noies van poder conèixer de primera mà els tipus de rodaments les seves particularitats i aplicacions.La setmana següent, el 15 de febrer, la xerrada va ser sobre reductors. Aquesta xerrada va anar destinada als alumnes de segon de grau superior de Mecànica i Mecatrònica. Els alumnes van conèixer el principi de funcionament dels reductors, els diferents tipus i les seves particularitats.

Aquestes xerrades han estat una oportunitat per conèixer de primera mà el funcionament de dos elements claus a la indústria de la mà d’una persona que porta tota una vida dedicada a aquests temes i, per tant, amb un gran coneixement d’aquests.

Volem agrair infinitament la col·laboració de l’Esteve Vial i Rubix i esperem poder seguir comptant amb la seva ajuda els propers cursos.