Xerrada dels representants dels treballadors de Girbau SA

Xerrada dels representants dels treballadors de Girbau SA

Divendres 23 de febrer, tres representants dels treballadors de l’empresa Girbau SA van venir a fer una xerrada per als estudiants de 2n d’Administració i Finances de La Salle Manlleu. Ens van presentar l’empresa, els productes que fabrica i els mercats on és present. També ens van explicar la negociació del nou conveni col·lectiu 2023-2025, el funcionament de la flexibilitat horària i la borsa d’hora que s’utilitza a l’empresa, el sistema de beneficis socials, el teletreball, el treball a distància i l’organització dels treballadors als centres de treball, entre altres temes.

La xerrada va resultar de molt interès pels alumnes, tant pel seu contingut com per l’exposició amena i participativa que van fer els tres ponents.