Tres equips de La Salle Manlleu van participar a la HP Code Wars 2024

Tres equips de La Salle Manlleu van participar a la HP Code Wars 2024

El passat dissabte 2 de març, tres equips d’alumnes de Cicles Formatius i Batxillerat de La Salle Manlleu van participar, juntament amb altres equips d’altres escoles, a l’HP Code Wars 2024 a la seu de Hewlett-Packard a Catalunya.

L’HP Code Wars ja té 17 edicions a la seva esquena, tot i que aquesta és la 9a vegada que se celebra a Catalunya. Aquesta iniciativa va néixer a Houston, als Estats Units, amb l’objectiu de promoure la vocació tecnològica i el treball en equip entre els estudiants adolescents. A banda del concurs de Sant Cugat, HP també organitzarà de manera simultània sis HP CodeWars més, quatre als Estats Units, un a Taiwan i un altre a l’Índia.

Els alumnes, estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles formatius de Grau Mitjà, competeixen en equips de tres participants amb un ordinador compartit. La prova es desenvolupa en anglès i els participants disposen de tres hores per resoldre reptes mitjançant C, C++, Python.

La competició va permetre als estudiants posar a prova les seves habilitats de programació. Després de la competició, els participants van gaudir d’un dinar conjunt i van tenir l’oportunitat de fer una visita a les instal·lacions per veure tots els formats d’impressores que HP ofereix.A més a més, els professors van tenir la sort de poder veure el curtmetratge Hamelin 77 sobre intel·ligència artificial de Javier Ideami. Van tenir l’oportunitat de compartir opinions amb el mateix director. Per acabar la jornada es va dur a terme una petita rifa entre els competidors. Sens dubte, va ser un dia complet i emocionant per als estudiants que van participar en l’HP Code Wars.