Els alumnes de 2n de Batxillerat fan una sortida cultural a Barcelona i visiten el Saló de l’Ensenyament

Els alumnes de 2n de Batxillerat fan una sortida cultural a Barcelona i visiten el Saló de l’Ensenyament

El passat dijous 14 de març, els alumnes de segon de batxillerat van fer una sortida cultural a Barcelona en què van visitar diferents museus de la ciutat. Els alumnes d’història de l’art van poder conèixer el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), on van aprofundir sobre les obres que s’hi troben. La resta d’alumnes van visitar el Museu Olímpic, on van fer un taller sobre la discriminació de gènere i van visitar les instal·lacions i l’estadi olímpic Lluís Companys.

Per arrodonir la sortida, tots els alumnes van visitar el Saló de l’Ensenyament, situat al recinte firal de Montjuïc. D’aquesta manera van poder conèixer totes les opcions d’estudis que tenen una vegada acabin el batxillerat i van poder parlar amb alumnes de les diferents universitats i cicles formatius que els van ajudar a definir el seu futur acadèmic. Va ser una sortida molt enriquidora per tots els participants.