Estada a Irlanda 2024

Estada a Irlanda 2024

Del 10 al 16 de març, un grup de 38 alumnes de 2n d’ESO, 3r d’ESO,4t ESO i 1r Batxillerat van fer una estada d’una setmana a Irlanda per viure una experiència d’immersió en llengua anglesa. L’estada es va fer a Bundoran, una localitat situada al comtat de Donegal. Aquest poble es troba al nord-oest del país, a prop de les muntanyes de Derryveagh, dels penya-segats de Slieve League a la costa de l’oceà Atlàntic, i de la frontera amb Irlanda del Nord. 

Aquesta immersió lingüística i cultural ha estat una bona oportunitat per a tots els participants, que han pogut aprofundir en el coneixement de la llengua i enriquir-se amb les tradicions i costums del país convivint amb una família irlandesa. Una altra part fonamental del programa són les classes dels matins amb professors nadius i les activitats de les tardes, on els alumnes van poder participar en diferents activitats com el taller de música, el de danses irlandeses i esports irlandesos. 

A més, també es va fer una visita guiada a Dublín, la capital de la República d’Irlanda. Sens dubte, aquest viatge ha estat una gran experiència per a tots els participants. La varietat d’activitats i moments compartits, però sobretot, les ganes d’aprendre de tots els alumnes, ha fet d’aquest viatge un gran èxit, deixant una empremta positiva en tots nosaltres.