Influencers i Fes-me un like, narratives a 2n d’ESO

Influencers i Fes-me un like, narratives a 2n d’ESO

Influencers

Del 5 al 20 de febrer els alumnes de 2n d’ESO van realitzar la 5a narrativa del curs, Inlfuencers.

El fil conductor d’aquesta narrativa va ser el concepte d’“influencer”, i cada àrea treballava amb un personatge del Renaixement i reflexionava sobre la seva aportació en el moment històric assenyalat. Finalment, es comparava els influencers de l’actualitat amb els qui van ser els grans influencers del Renaixement.

Es van realitzar diferents tallers per  treballar la dimensió artística i també un taller digital de cara al producte final, que va consistir en un vídeo d’una story per a publicar a les xarxes socials sobre un dels personatges del Renaixement.

Fes-me un like

Aquesta Narrativa es va desenvolupar del 6 al 19 de març, treballant els conceptes de l’oci i el voluntariat. Es perseguia la importància d’entendre la funció social de l’oci al llarg de diferents èpoques i generacions.

El producte final fa ser una trobada amb els equips Aprenentatge Servei de 4t d’ESO on se’ls va transmetre els diferents projectes que realitzen enguany, fent entendre el voluntariat com una forma possible d’oci.