L’equip de La Salle Manlleu guanya la Lliga de Deb(v)at La Salle experience 2024

L’equip de La Salle Manlleu guanya la Lliga de Deb(v)at La Salle experience 2024

L’equip de 4t d’ESO format per l’Abril Jordà, en Genís Costa, la Laia Valls, l’Arnau Ferrer, la Daira Écija i la Mireia Casals guanya la fase final de la Lliga de Deb(v)ats La Salle Experience 2024 realitzada a La Salle Comtal de Barcelona el 14 de març.

El tema del debat era trobar arguments a favor i en contra a la pregunta “La pornografia condiciona la nostra manera de viure la sexualitat?”. L’equip va vèncer a La Salle Premià a les semifinals i, finalment, va derrotar a La Salle Figueres a la gran final davant de més de 250 alumnes i professors d’ESO i Batxillerat. Destaquem l’esforç i treball que ha fet l’equip durant mesos en la recerca d’informació, la preparació i la gran posada en escena a La Salle Comtal. L’equip ja va demostrar molt bones sensacions a la fase prèvia, on la nostra escola va ser una de les seus, competint amb La Salle Sant Celoni i La Salle Santa Coloma, però en la final va corroborar amb unes argumentacions molt sòlides i un control del discurs i oratòria excel·lent la seva capacitat de reflexió.

La jornada a La Salle Comtal es va arrodonir amb uns tallers i xerrades per reflexionar i parlar de la sexualitat entre els joves.

La LLiga de Deb(v)ats La Salle Experience és un projectes de Pastoral i una competició d’oratòria que organitza cada curs La Salle Catalunya en les categories d’ESO i Batxillerat per tal de fomentar el pensament crític i la comunicació entre tot l’alumnat.