Acte de final d’etapa a 2n de batxillerat

Acte de final d’etapa a 2n de batxillerat

El dia 16 de maig va tenir lloc l’acte de final d’etapa de 2n de batxillerat de la promoció 2022-2024 a la capella de l’escola amb gran èxit de convocatòria. Els alumnes, acompanyats de les seves famílies, es van acomiadar de l’escola amb una festa emotiva. 

El director de l’escola, Vicenç Devesa,  va fer un discurs en què va felicitar els alumnes per aquesta etapa que ara tanquen i els va encoratjar a seguir aprenent al llarg de la seva vida. Seguidament, la presidenta de l’AFA, Montserrat Riu, i la Cristina Pratdesaba, com a coordinadora d’etapa, i l’Alba Magem, com a sotsdirectora, van dedicar també unes paraules als alumnes i a les famílies i els van animar a continuar amb il·lusió. 

En Moisès Mañas i la Núria Canadell, com a representants dels alumnes, van dedicar unes paraules a tots els presents. A més, la vetllada, conduïda per la Judit Molist i l’Oriol Gutiérrez, va ser amenitzada amb les actuacions musicals de la Paula Corrons al violoncel, en Genís Fontserè amb la guitarra i la Idaira Verdejo amb la seva veu. D’altra banda, la comissió de la Festa del Finalista va compartir un vídeo emotiu i divertit alhora amb moments viscuts a l’escola, a les sortides i a les convivències durant aquests dos anys. 

L’acte es va cloure com cada any amb la presentació de l’orla. Després, tant alumnes com professors i famílies van posar punt final a la festa amb un piscolabis al pati de l’escola. 

Es pot visualitzar l’àlbum de fotografies de l’acte final d’etapa en el següent enllaç.