SEIDOR convida a La Salle Manlleu al fòrum tecnològic del SONAR+D

SEIDOR convida a La Salle Manlleu al fòrum tecnològic del SONAR+D


La consultora SEIDOR ha reunit estudiants de diversos centres d’estudis tecnològics i empreses TI al Sónar+D per discutir sobre la inclusivitat i la diversitat en el sector. Aquesta trobada ha servit per posar de manifest la necessitat de fomentar la inclusivitat i la diversitat des de l’educació fins a la indústria, per tal de crear un futur tecnològic més just i equitatiu.Els estudiants, d’entre els quals hi havia alumnes del Cicle Formatiu d’Administració de sistemes informàtics en xarxa (ASIX) de La Salle Manlleu, han comprovat la importància de començar a treballar la inclusivitat des de l’escola i continuar des de la indústria per aconseguir un impacte més gran en la societat.