Acte de cloenda de Cicles Formatius de la promoció 2022-2024

Acte de cloenda de Cicles Formatius de la promoció 2022-2024


El passat divendres 14 de juny de 2024 vam celebrar la cloenda de curs dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior. Durant l’acte vam escoltar els parlaments del director de La Salle Manlleu, Vicenç Devesa i de la cap d’estudis de Cicles Formatius, Beatriu Fernández. També vam gaudir del testimoni, les anècdotes, l’experiència i els consells de quatre exalumnes de l’escola, Margarita Florido i Isabel Vivet (La Salle Manlleu), Gil Falgueras i Cesc Roca (IFeu).Al llarg de l’esdeveniment es van lliurar els premis Joan Serra als alumnes que han destacat per la seva trajectòria acadèmica i en el seu projecte final. Per finalitzar l’acte, es va fer l’entrega d’un obsequi a tots els alumnes i es va convidar a tothom a un pica-pica al pati de l’escola, on vam poder gaudir d’un espai de distensió i comiat.