Presentacions orals dels projectes FAIG ApS de 4t d’ESO

Presentacions orals dels projectes FAIG ApS de 4t d’ESO

L’alumnat de 4t d’ESO després de tenir el 10 i el 17 de juny per acabar de redactar i presentar la memòria escrita dels projectes d’Aprenentatge i Servei d’enguany, el dimarts 18 de juny i el dimecres 19 de juny, a l’auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu es van celebrar les presentacions orals.

Aquest curs com l’any passat van assistir els alumnes de 3r d’ESO com a oients a l’última franja de presentacions d’ambdós dies. Les presentacions també van comptar amb la presència dels responsables de les entitats Tanmateix, l’endemà es van lliurar els reconeixements als millors projectes durant la Festa del Finalista de 4t d’ESO.

Aquest curs des de La Salle s’ha col·laborat dins l’Aprenentatge i Servei amb les entitats següents: Museu del Ter, Osonament, Banc de sang, Escola Bressol Picarols, Escola Bressol Colors, CEIP Puig Agut, Vedruna Manlleu, GEM, Residència Aura, Hospital de Sant Jaume, Mares món-Nunua, Associació animalista de Manlleu i Hort de La Salle.