Els Premis Noves & Nous Professionals guardonen dos projectes de La Salle Manlleu

Els Premis Noves & Nous Professionals guardonen dos projectes de La Salle Manlleu


La Salle Manlleu ha participat a la 18a edició dels Premis Noves & Nous Professionals organitzat per l’Ajuntament de Terrassa i el Consell Professional de Terrassa, amb la col·laboració de la CECOT, la Cambra de Comerç de Terrassa, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Vallés Occidental i els sindicats CCOO i UGT.

Els premis han comptat amb la participació de 137 projectes, de 24 municipis de Barcelona i 36 centres educatius, dels quals s’han premiat 17 projectes.
El passat dijous dia 20 de juny, en l’acte de lliurament de premis a les instal·lacions de la CECOT, dos projectes del Cicle Formatiu d’Administració i Finances de La Salle Manlleu van ser reconeguts amb un premi. Un 2n premi, patrocinat per CIRSA, al projecte més innovador per CLERS&GO amb una dotació de 400€. I un 1r premi, patrocinat pes Serveis d’Emprenedoria i economia social de l’Ajuntament de Terrassa i ABACUS Cooperativa, al projecte d’economia social i solidària ENERGYM, amb una dotació de 600€.


Sabies que?

Els premis Noves & Nous professionals pretenen motivar i promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu de l’alumnat que està cursant Cicles Formatius de qualsevol família professional, així com els Programes de Formació i Inserció (PFI), mitjançant el reconeixement públic dels projectes de fi d’estudis (treballs de síntesi a Grau Mitjà i projectes a Grau Superior), ja siguin individuals o col·lectius.