Mobilitat Erasmus Plus de vuit professors de LSM als Països Baixos

Mobilitat Erasmus Plus de vuit professors de LSM als Països Baixos


Del 17 al 22 de juny, una delegació de vuit professors de Cicles Formatius de l’escola van realitzar una mobilitat Erasmus Plus als Països Baixos. La Nicole Swinkels-Meulendijks, membre de la junta directiva i d’afers generals de Huijbregts Groep BV i l’Enric Azcona, responsable de producció a Espanya de Huijbregts Groep BV i exalumne de La Salle Manlleu, van organitzar diverses visites a escoles i empreses de la zona de Helmond i Eindhoven. Aquesta és una regió molt avançada tecnològicament i que és considerada el Silicon Valley d’Europa.Aquestes visites es realitzen per reforçar els vincles internacionals de l’escola amb altres centres de formació professional, per informar del sistema educatiu i establir possibles sinèrgies i col·laboracions. Per altra banda, les visites a les empreses permeten conèixer el sistema productiu i estendre una xarxa de relació empresarial on els nostres alumnes puguin realitzar la seva formació pràctica mitjançant el programa Erasmus Plus.Al llarg d’aquests dies van visitar l’empresa Huijbregts Groep BV, dedicada al processat d’ingredients en pols per a la indústria alimentària; l’empresa Bavaria, productora de cervesa i subministradora de malta; el VDL Groep, amb diferents filials especialitzades en diversos sectors tecnològics; la indústria Arte, dedicada als processos de fabricació de superfícies de granit; l’empresa Dens, una empresa dedicada a la fabricació de bateries de tecnologia avançada i Lavans, especialitzada equipament i serveis d’higiene i seguretat industrial sostenible.Pel que fa als centres formatius es va visitar l’escola ROC Ter AA – ICT College, el Summa College i el centre de desenvolupament tecnològic i formatiu de Brainport Eindhoven.


Sabies que?

La majoria d’aquests centres i empreses formen part d’un programa relacionat amb l’Agenda dels 17 Objectius pel Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. Aquest programa reuneix a les empreses, les escoles i el govern Neerlandès en una aliança pel desenvolupament sostenible en els àmbits tecnològics i formatius.