Preinscripció Cicles Formatius de Grau Mitjà curs 2024-2025

Preinscripció Cicles Formatius de Grau Mitjà curs 2024-2025

Llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició amb la puntuació resoltes les reclamacions (8 de juliol)

Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició amb al puntuació resoltes les reclamacions a 08/07/2024.

Llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició amb la puntuació provisional (28 de juny)

Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició amb al puntuació provisional a 28/06/02024.

Presentació de preinscripcions

La presentació de les sol·licituds per a Cicles Formatius de Grau Mitjà s’ha de realitzar del 24 al 30 de maig mitjançant aquest enllaç, per tant, no hi ha la possibilitat de full de preinscripció en paper. Teniu tota la informació detallada en aquest document.

No es lliurarà cap document al centre educatiu triat en primera opció sinó que els documents s’adjuntaran com un fitxer en la sol·licitud de preinscripció, en cap cas es lliurarà en paper ni s’enviarà per correu electrònic al centre.

Les dades introduïdes a la preinscripció seran validades electrònicament. Quan no sigui possible la validació quedarà reflectit en el resguard de preinscripció que informarà del procediment de modificació de la sol·licitud perquè es pugui corregir i adjuntar el que calgui. Automàticament es generarà un altre resguard que substituirà l’anterior.

Tota documentació que no vagi adjunta a la sol·licitud de preinscripció, no podrà ser validada ni es tindrà en compte de cara a la baremació.

En el cas del cicle formatiu de Gestió Administrativa, l’imprès està disponible en aquest altre enllaç. Caldrà omplir-lo i enviar-lo juntament amb la documentació requerida, escanejada o fotografiada, al correu secretaria@manlleu.lasalle.cat.

És molt important fer aquests tràmits en el termini especificat al calendari de preinscripció: del 24 al 30 de maig.

Calendari de la preinscripció de Cicles Formatius de Grau Mitjà curs 2024-2025

  • Del 24 al 30 de maig: presentació de sol·licituds
  • 28 de juny: llista provisional de sol·licituds
  • Del 28 de juny al 3 de juliol: presentació de reclamacions
  • 8 de juliol: llista de sol·licituds amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions
  • 8 de juliol: sorteig per resoldre les sol·licituds de preinscripció empatades en punts
  • 15 de juliol: oferta final de places escolars
  • 15 de juliol: llista de places assignades de la primera tanda d’assignació
  • Del 17 al 22 de juliol: matriculació per als alumnes als quals se’ls ha assignat la seva primera opció en la primera tanda d’assignació

Segona tanda d’assignació

  • 31 de juliol: llista de places assignades de la segona tanda d’assignació
  • Del 2 al 6 de setembre de 2024: matriculació per als alumnes que han obtingut plaça en la segona tanda d’assignació

Oferta de places CF de Grau Mitjà curs 2024-2025 (23 de maig)