Batxillerat dual

Batxillerat dual

Què és el Diploma Dual?

A l’escola s’ofereix la possibilitat de cursar el Diploma Dual a través de la prestigiosa organització nord-americana Academica Corporation, que és la principal institució nord-americana de gestió educativa amb seu a Miami (Florida) de les charter schools amb més de 100.000 alumnes, 4.000 professors i 200 escoles.

El programa consisteix en cursar, de manera simultània, el batxillerat català de forma presencial i el nord-americà online en horari extraescolar, obtenint ,així, la doble titulació. Es pot iniciar a 2n d’ESO i finalitza en obtenir els sis crèdits requerits, que representen el 25% del currículum del High School nord-americà. El 75% restant es convalida aprovant els crèdits del batxillerat català.

A banda d’una notable millora del nivell d’anglès, el Diploma Dual proporciona als alumnes una gran autonomia personal i agilitat en l’ús de les noves tecnologies. Els estudiants pensen i treballen en anglès, es poden comunicar diàriament amb professors nadius i participen en Live sessions amb altres companys. D’altra banda, els alumnes disposen d’una sessió presencial al centre en horari extraescolar amb una tutora per demanar dubtes, avançar en la feina i fer activitats d’expressió oral.

Quan finalitzen els estudis, els alumnes del Diploma Dual assoleixen la mateixa titulació que els estudiants nord-americans que acaben el High School, que està reconegut en tots els estats i totes les universitats nord-americanes. A més, els alumnes podran certificar de manera oficial el seu nivell d’anglès a través de la Universitat d’Oxford a La Salle Manlleu.

Assignatures

El Diploma Dual és possible perquè el sistema educatiu nord-americà avalua els alumnes per coneixements i capacitats. Per tant, per obtenir l’American High School Diploma, l’alumne del Diploma Dual no ha d’estudiar una mateixa assignatura dues vegades en anglès i català (matemàtiques, ciències…), sinó que només ha de fer les matèries específiques nord-americanes i se li convalida la resta.

English I
English II
American Goverment & Economics
US History
Life Management Skills
Electives

Condicions econòmiques

Aquest programa està sent un èxit per als alumnes de l’escola que es van comprometre amb els seus estudis i que van decidir fer un esforç per aconseguir noves fites. Per aquest motiu, des de la nostra institució es va decidir donar suport al compromís dels alumnes, aportant unes condicions i avantatges per a la realització d’aquests estudis de doble titulació, que continuarem mantenint per als alumnes que comencen el programa aquest proper curs.