Centre examinador Oxford

Centre Examinador Oxford

Centre examinador Oxford

La Salle Manlleu acreditada com a centre oficial examinador de la Universitat d’Oxford. Convocatòria oberta a tothom.

El dia 4 d’octubre de 2017, els representants d’Oxford University Press van fer entrega de la placa que ens certifica com a centre examinador. A partir d’aquest curs, La Salle Manlleu compta amb l’autorització i l’homologació de la Universitat d’Oxford per realitzar l’examen d’acreditació de nivell en llengua anglesa dins el Marc europeu comú de referència per a les llengües.
Com a centre examinador, La Salle Manlleu pot convocar i realitzar l’examen per a la certificació de coneixements dels nivells B1 i B2, que serà avaluat per la Universitat d’Oxford.

Oxford University Press

Aquest servei permetrà a La Salle Manlleu organitzar exàmens oficials per acreditar el nivell d’anglès. El servei va dirigit a:

  • Alumnes del centre
  • Famílies
  • Professorat
  • Ex-alumnes
  • Públic en general

Centre examinador Oxford

Funcionament i convocatòria a l’examen de nivell

Amb un disseny modern i 100% online, aquest examen permet acreditar dos nivells dins del Marc comú europeu de referència per les llengües: B1 i B2. S’avaluen les quatre habilitats: Listening, Reading, Speaking i Writing i té una durada de dues hores.

Pròximes convocatòries d’examen d’acreditació del nivell B1 i B2 d’anglès

Les pròximes convocatòries d’examen acreditatiu d’anglès es realitzaran els dies: 14 de desembre (de 9:30h a 12h) i el 12 i 26 de juny de 2020 (de 15:30h a 18h).

Cal omplir la sol·licitud d’inscripció, portar-la signada a la secretaria del centre i enviar-la a acapdevila@lasalle.cat. Les inscripcions pels examens estan obertes fins el dia 14 de novembre i 12 de maig de 2020, respectivament. El pagament s’haurà de fer efectiu a la mateixa secretaria de l’escola.

Els preus per a formalitzar la inscripció aquest curs són els següents:

  • 90 euros pels alumnes
  • 110 euros pels exalumnes
  • 150 euros pel públic en general

El dia de l’examen s’ha de portar el DNI o passaport i el document de política de privacitat d’Oxford University Press degudament omplert i signat. Cal arribar mitja hora abans de l’hora convocada.

Podeu clicar el següent enllaç per veure com és l’examen: http://www.oxfordtestofenglish.es/

Us animem a acreditar el vostre nivell en llengua anglesa i aprofitar aquesta magnífica oportunitat que ofereix el nostre centre. Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través de secretaria o correu electrònic.