Tenim els guanyadors del III Certamen de Lectura en Veu alta

Tenim els guanyadors del III Certamen de Lectura en Veu alta

El dimecres dia 7 de febrer va tenir lloc la final del III Certamen de Lectura en Veu alta de 1r Cicle d’ESO. Va ser una final força renyida ja que els participants ho van fer molt bé i el Jurat va tenir molta feina per decidir els guanyadors.

El Jurat estava format per Marc Lladó, Xènia Adam, Xoan Garcia, Txell Guitart i Marta Suriñach. Els guanyadors van ser:
1a classificada Júlia Danés de 2n C; 2a classificada Abril Sucarrat de 1r A i 3r classificat Arnau Salvans de 2n A.

L’entrega de premis tindrà lloc a l’abril. La Júlia Danés serà la representant de l’escola al XIV Certamen de Lectura en veu alta, organitzat per la fundació Enciclopèdia Catalana, que tindrà lloc el 16 de març a Vic.

Per altra banda, el dia 19 de febrer es va celebrar la final del III Certamen de Lectura en Veu alta a 2n cicle d’ESO. Hi van arribar una quinzena d’alumnes, que van demostrar un bon nivell i que van fer francament difícil la decisió del jurat, format per alumnes de Batxillerat, la Laura Pou i en Toni Casals.

Finalment, els tres seleccionats per participar als quarts de final de la Catalunya Central −que tindran lloc a Vic el dia 16 de març− van ser Marta Guillaumes i Ènia Gómez de 3r i Jordi Serrat de 4t.

Aprofitem la notícia per felicitar a tots el participants i especialment als guanyadors i us volem encoratjar a tots a llegir.

Es pot veure l’àlbum fotogràfic del Certamen clicant al següent enllaç.