AMPA

L'Associació de Mares i Pares (AMPA) de La Salle Manlleu té l’objectiu fonamental de donar suport a l’escola i a l’alumnat, contribuint a la millora de la seva tasca educativa, així com a la cohesió de tota la comunitat educativa, mitjançant activitats diverses.

L'AMPA representa el principal interlocutor perquè el professorat i l'equip directiu puguin tractar i intercanviar tots els temes que afecten les famílies i l'alumnat. A més a més, com a entitat sense ànim de lucre, organitzada i estructurada legalment, l'AMPA acostuma a participar del Consell escolar i d'altres òrgans locals.

AMPA La Salle Manlleu

Són membres de l’AMPA de La Salle Manlleu, tots els pares i mares que tenen els seus fills matriculats a l’escola.

Podeu seguir la seva activitat en aquest compte d'Instagram i posar-vos-hi en contacte al correu ampa@manlleu.lasalle.cat.

Què fa l'AMPA?

Fomenta la participació dels pares, mares i professors dins la comunitat educativa del centre, per ajudar a aconseguir la millor qualitat d'ensenyament per als nostres fills i filles. També fomenta una formació i educació global inspirada en principis de l'esforç personal, de foment dels valors humans, de la tolerància, de la solidaritat, de la democràcia, de la millora de salut pública i del medi ambient, i del respecte a les normes de convivència de la nostra societat.

Al llarg del curs, l'AMPA es dedica a:

  • Gestionar i organitzar les activitats extraescolars (esportives, de llengües estrangeres i robòtica educativa).
  • Participar en el Consell Escolar i en els Consells Escolars Municipals i les trobades de l'Ajuntament en el grup de Millora per l'Ensenyament de Qualitat.
  • Organitzar esdeveniments culturals i lúdics com: el concurs Ral·li Fotogràfic “Open La Salle”, la Caminada Popular La Salle, ...
  • Col·laborar en l'organització de La bici Salle, juntament amb professors i alumnes.
  • Organitzar xerrades, col·loquis i activitats per als pares i mares, sobre temes que interessin per la nostra formació en l'educació dels nostres fills i filles.
  • Subvencionar amb 4 hores setmanals el psicòleg i psiquiatre Dr. Folch per a tots els alumnes de l'escola.
  • Administrar i gestionar els recursos que aporten els associats (compra de material que l'escola necessita per als nostres fills i filles).
  • Canalitzar les inquietuds i reflexions d'altres pares i mares sobre l'educació dels seus fills i filles.
  • Mantenir informats als delegats de cada curs, per tal que arribi tota la informació.
  • Promoure la pràctica de l'esport subvencionant l'esport escolar.