Premis als millors Treball de Recerca de Batxillerat de l’Ajuntament de Manlleu

Premis als millors Treball de Recerca de Batxillerat de l’Ajuntament de Manlleu

El passat divendres dia 15 de juny la biblioteca de Manlleu va organitzar l’acte d’entrega de premis de recerca de batxillerat de l’Ajuntament de Manlleu. El jurat va fer lliurament del premi a Maria Colomer amb el treball “La higiene bucal dels catalans”, tutoritzat per Josep Guardia, i a David Valldeperas amb “El bilingüisme: molt més que parlar dues llengües”, que ha tingut com a tutora l’Ester Ortiz. Aquest mateix treball ja havia obtingut una menció extraordinària als Premis de la Universitat de Manresa (Fundació Universitària del Bages).

Aquest curs també cal destacar Martí Ricart, que va rebre la “Millor distinció” per l’Institut Químic de Sarrià (IQS) de la Universitat Ramon Llull pel seu treball “Supercondensadors, les bateries del futur”, tutoritzat per en David Corrons. El mateix treball va ser un dels deu finalistes dels Premis UPF d’Enginyeria i Matemàtica Aplicada.

D’altra banda, Neus Armengou va rebre també la “Millor distinció” de la Universitat La Salle (URL) pel seu treball “La proporció àuria: una constant omnipresent”, tutoritzat per la Cristina Pratdesaba.

Maria Surinyac també va ser finalista dels Premis UPF d’enginyeria amb el treball “I si deixem un virus a Plaça Catalunya?”, tutoritzat per Jordi Seguranyes. Irene Ros també va ser entre els finalistes del Premi Domènec Font de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra amb el treball “La veracitat de la fotografia”, tutoritzat per Judit Serra.

Els jurats dels diferents premis han destacat la bona qualitat, la coherència, el rigor i l’originalitat dels treballs dels nostres alumnes.