Sortides culturals a 2n, 3r i 4t d’ESO

Sortides culturals a 2n, 3r i 4t d’ESO

El Circuit de Barcelona-Catalunya acull els alumnes de 2n d’ESO

Els alumnes de 2n d’ESO van visitar el Circuit a Montmeló, on van poder visitar les instal·lacions. En el mateix recinte van poder realitzar dos tallers: un de periodisme i un altre de resoldre preguntes en equip. Podeu veure totes les fotografies en aquest àlbum.

Els alumnes de 3r d’ESO visiten Cardona

Els alumnes de 3r ESO van anar a Cardona a fer una visita guiada al Parc Cultural de la Muntanya de Sal. Acompanyats de monitors especialistes en el tema van recórrer els passadissos interiors d’aquesta mina, que és la més gran d’Europa. Tothom va poder admirar i tirar fotos de les impressionants estalactites formades des de temps històrics. Seguidament van realitzar experiments químics, tots ells relacionats amb la sal comuna per tal d’observar i extreure conclusions sobre els fenomens i trets característics d’aquest mineral. Es va completar la sortida amb el dinar a les mateixes instal·lacions del parc. Per veure més fotografies, consulteu aquest àlbum.

A Girona els alumnes de 4t participen en activitats segons l’itinerari cursat

Per una banda, els alumnes de l’itinerari humanístic van fer una visita al’exposició permanent del Museu del Cinema i, seguidament, van participar en un taller d’elaboració de fotogrames. Per altra banda, els alumnes de l’itinerari científic i tecnològic van realitzar un recorregut per la ciutat analitzant els components químics que es troben en l’àmbit urbà i, finalment, van participar en un taller sobre reaccions químiques a la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona. Podeu consultar totes les fotografies en aquest àlbum.