Preparant el torneig de la First Lego League

Preparant el torneig de la First Lego League

El passat 20 de desembre, vam celebrar a l’escola la MICRO FIRST LEGO amb els alumnes de 2n d’ESO, amb l’objectiu d’avaluar el treball realitzat fins aleshores pels equips en el PIC CIENTÍFIC i seleccionar els equips i alumnes que ens representaran a la competició de la FIRST LEGO a la UVIC el proper mes de febrer.

Els equips van presentar un PPT del seu projecte davant d’un tribunal de professors, alumnes i famílies que ens van acompanyar. També van superar les missions que havien preparat amb el repte del Robot a l’aula STEAM.

A partir dels resultats obtinguts s’han confeccionat els equips que ens representaran a la competició de Vic el proper 9 de febrer. Són els següents:

  • EQUIP NEW ÒRBIT TEAM format per: Judit Castañé, Mireia Sitjà, Paula Clusella, Xantal Parés, Marc López, Imad Abouhaboucha, Bruna Giménez, Laia Colomer i Oriol Valls.
  • EQUIP ProjectZERO format per: Elisenda Puig, Sergi Vila, Maria Puntí, Júlia Capdevila, Pol Balmes, Damian Sydor, Júlia Caralt i Aleix Solé.
  • EQUIP THE KINGS format per: Martí Sayago, Anna Nogué, Ivan Onieva, Meritxell Rierola, Martí Clusella, Gerard Sánchez, Leia Generó i Albert Castillo.

Aquests equips ja estan preparant tot el que han de presentar del repte INTO ORBIT a la competició:

  • Presentació del Projecte Científic. Han de presentar durant 5 minuts el seu projecte científic davant d’un tribunal format per 3 jutges.
  • Presentació dels Valors FLL. Han de presentar durant 3 minuts un pòster amb els valors de la First Lego i realitzar una activitat sorpresa que els plantejaran els jutges.
  • Presentació del disseny del Robot. Han de presentar durant 5 minuts el seu robot i explicar com l’han construït davant  de 2 jutges.
  • Joc del Robot. Hauran de superar les missions en 3 rondes de 2,5 minuts cadascuna on competiran simultàniament 2 equips i seran valorats per 2 àrbitres.

La competició es farà el dia 9 de febrer a la UVIC. Enguany hi participaran 38 equips. Més endavant ja us informarem dels horaris.

Us convidem a alumnes i famílies a participar i gaudir d’aquesta jornada acompanyant els nostres equips el dia de la competició.