Estada a Ennis 2019

Estada a Ennis 2019

Com cada any, a part d’assistir a classe, un dels objectius principals de l’estada és viure i conviure amb una família d’Ennis per tal de potenciar l’ús de la llengua anglesa i conèixer els trets distintius de la cultura del país.

Tant les professores acompanyants com els alumnes van valorar molt positivament el tracte rebut per part de les famílies irlandeses i es van sentir ben acollits des del primer moment.

El mateix dia 6, es va visitar Dublín, capital de la República d’Irlanda. En els dies successius, es van realitzar diverses sortides per alguns punts de la costa Oest, com la descoberta d’Ennis, una visita matinal als reconeguts penya-segats de Moher o a l’emblemàtica ciutat de Galway, sempre partint d’una ruta guiada i després amb una mica de temps lliure per gaudir de l’entorn.  Els dies que no es va anar d’excursió, els nois i noies van combinar les lliçons a Clare Language Centre amb activitats com el bowling, el futbol gaèlic i el hurling, una introducció a les  danses irlandeses i una sessió de discoteca, amb DJ i local dedicats exclusivament als alumnes de l’escola.

Sens dubte, tota aquesta gran varietat d’experiències (acompanyats d’un bon temps excepcional) van ajudar a cohesionar el grup, fent que aquesta estada hagi estat novament un èxit celebrat per tots els que n’han format part: alumnes, professores i famílies.

Podeu veure totes les fotografies en aquest àlbum.