La FIRST Lego League 2020: una experiència inoblidable

La FIRST Lego League 2020: una experiència inoblidable

Tres equips del Faig de 2n d’ESO van representar a l’escola el passat dissabte 29 de febrer a la fase classificatòria de la First Lego League, que es va disputar a la seu central de la Universitat de Vic i UCC amb més de 1.500 assistents.

Els projectes presentats van ser:

  1. Un projecte sobre l’eliminació dels microplàstics al canal industrial de Manlleu (kings of the city)
  2. Un projecte d’un parc inclusiu per al futur a Manlleu (Future savers)
  3. Un projecte d’un gimnàs outdoor a la Devesa de Manlleu i aprofitament de l’energia mecànica en electricitat (Els Devesans)

El dissabte va ser el punt culminant de mesos d’esforç i treball a les aules programant el robot per fer les missions i ideant el projecte de millora de les ciutats.

Els equips van presentar el projecte d’innovació i el pòster dels valors treballats al llarg de tot el procés, el disseny del robot i les missions que havien preparat a un jurat especialitzat. Seguidament, es passava a les tandes de dos minuts del joc del robot, on s’havia de realitzar el màxim de missions possibles.

L’equip “Kings of the city” va aconseguir el 2n premi al millor projecte d’innovació.

Des de l’escola felicitem a tots els equips i professorat per la seva implicació i treball mostrats en tot moment.

Agraïm als patrocinadors Electrojet, S.L. i a L’Origen Restaurant de Manlleu que van proporcionar la samarreta dels equips i la impressió del pòster en gran format.

Es pot visualitzar l’àlbum de fotografies de la FLL al següent enllaç.