Festa del finalista de 4t d’ESO 2020 virtual

Festa del finalista de 4t d’ESO 2020 virtual

El passat divendres 19 de juny es va realitzar a través de la plataforma Zoom la Festa del Finalista de 4t d’ESO. Una festa diferent, però igual d’emotiva que va servir per acomiadar a la promoció 2016 -2020 d’alumnes de l’ESO. Un curs i un any per no oblidar.

L’acte es va iniciar amb amb els parlaments del director Vicenç Devesa i la presidenta de l’AMPA Ester Goutan encoratjant a tots els alumnes graduats a que siguessin protagonistes del seu futur i desitjant-los molta sort.

A continuació es va projectar un vídeo molt emotiu realitzat pels alumnes, on van donar les gràcies al professorat per l’acompanyament durant els quatre cursos de l’ESO. El vídeo va comptar amb la banda sonora d’una cançó cantada per la Júlia Fustero, alumna de 4t.

Es pot visualitzar el vídeo clicant a l’enllaç.

RECONEIXEMENTS PROJECTES FAIG APS

Tot seguit, com ja és tradicional, es van lliurar els reconeixements als projectes FAIG d’Aprenentatge i Servei. Es van reconèixer a set alumnes per la seva tasca en el projecte i a un equip per la seva sensibilitat i implicació mostrada a l’entitat ApS. Els guardonats van ser els següents: 

Després d’anunciar els reconeixements es va projectar un vídeo amb les millors reflexions dels alumnes vers el projecte FAIG APS i l’impacte de la covid-19 en la societat.

A continuació, es va projectar un vídeo dels millors moments i vivències dels alumnes dels quatre anys realitzat per la comissió de professors de la Festa del Finalista.

Per últim, el director de l’escola, en Vicenç Devesa, va presentar la nova orla de la promoció 2016-2020 a tots els assistents.

Des de l’escola es vol donar l’enhorabona a tot l’alumnat que es gradua i li desitja un molt bon futur.