Acte final d’etapa de 4t d’ESO i sortida fi de curs

Acte final d’etapa de 4t d’ESO i sortida fi de curs

El passat dijous 17 de juny al vespre es va celebrar l’acte de comiat de 4t d’ESO de la promoció 2017-2021.

L’acte, que va ser presencial per a tot l’alumnat de 4t i el professorat i virtual per a totes les famílies, es va iniciar amb la presentació i benvinguda dels presentadors i l’actuació de dansa de la Júlia Capdevila i l’Elisenda Puig.

Seguidament, l’esdeveniment va comptar amb els parlaments del director, Vicenç Devesa, i la presidenta de l’AFA, Ester Goutan, encoratjant a tots els alumnes graduats a què fossin protagonistes del seu futur, agraint la resiliència de tots i totes en temps de pandèmia i desitjant-los molta sort.

L’acte va tenir una gran varietat d’actuacions musicals; la Fàtima Boukalai va interpretar una cançó amb una veu fantàstica, la Noa Jornet va interpretar una cançó d’actualitat amb la flauta travessera i la Júlia Soler va concloure l’acte amb una veu genuïna que va emocionar a tots els presents a l’acte.  

Reconeixements projectes FAIG ApS

En primer lloc, es va donar un reconeixement a l’equip de la Fundació Proide, format per la Yasmina Anki, Loren Riascos, Mariona Soldevila, Fàtima Boukalai i Laia Soler, per haver col·laborat en la jornada del DENIP21 que va rebre el Premi Blanquerna Impulsa. Tot seguit es van lliurar els reconeixements als projectes FAIG- Aprenentatge i Servei. Els guardonats van ser els següents:

Reconeixements a millors projectes a l’esforç, implicació, creixement personal i superació:

  • Museu del Ter restauració (Anna Nogué, Ibrahim Hamed, Martí Sayago, Gerard Font i Sergi Vila)
  • Vedruna Pla lector (Laia Colomer, Laia Pérez, Oriol Valls i Gerard Sánchez)
  • Banc de sang i teixits i Premis ÀNIMS (Martí Clusella, Paula Clusella, Meritxell Rierola, Mireia Sitjà, Noa Jornet, Gina Rierola, Elisenda Puig i Xantal Parés).
  • Menció especial a la implicació i el seu voluntariat (Ibstissam Hanoun, El Sarró-Creu Roja)

També es va reconèixer les tres millors defenses individuals de les experiències del projecte a través d’un vídeo.

  • Ismael Ahammar (Projecte Rius i CERM)
  • Laila Laanaia (El Sarró- Creu Roja Osona)
  • Elisenda Puig (Banc de sang i teixits i Premis ÀNIMS)

Finalment, es va poder visualitzar un vídeo resum dels projectes de FAIG APS d’aquest curs.

Text i vídeo molt emotiu

A continuació, els alumnes van llegir un text on es resumia les experiències i emocions al llarg dels quatre cursos, el qual va emocionar a tot el públic.

La comissió de la festa del finalista va realitzar un vídeo on apareixien fotografies i vídeos de resum dels quatre anys amb el “No podem estar mai tranquils” com a fil conductor.

Per acabar, es va procedir al lliurament de les Orles de la promoció 2017-2021 a càrrec de la cap d’estudis d’ESO, la Dolors Arumí, i els quatre tutors de 4t d’ESO.

Es pot visualitzar l’àlbum de fotografies de l’Acte de comiat d’etapa de 4t d’ESO 2021 al següent enllaç.

Sortida de final de curs

L’endemà al matí, tots els alumnes de 4t amb els tutors i professors van poder gaudir d’una última sortida lúdica i molt divertida al parc d’atraccions de Portaventura World.

Des de l’escola, us volem felicitar per la graduació i desitjar-vos tota la sort del món en aquesta nova etapa que comença!