L’alumnat de 1r, 2n i 3r d’ESO comença el projecte d’ILEC

L’alumnat de 1r, 2n i 3r d’ESO comença el projecte d’ILEC

L’objectiu és impulsar el gust per la lectura (ILEC), descobrir nous mons i deixar-se emportar per històries que trobem als llibres. I aquest any els alumnes de 3r se sumen al projecte!

A més, introduïm un club de lectura, on durant dues sessions d’ILEC al trimestre, els alumnes de cada classe podran exposar la seva visió i opinió sobre els llibres que han estat llegint. Podran recomanar a altres companys la lectura i explicar què és el que més els ha agradat del llibre. Un espai obert perquè participin i es creïn escenaris per tenir converses de temes diversos.

Llegir estimula la ment del lector, ens ajuda a concentrar-nos i millora les nostres habilitats escrites, és per això que dediquem aquests minuts diaris perquè els nostres alumnes puguin descobrir que llegir és un gran plaer.