Sortides culturals a Batxillerat

Sortides culturals a Batxillerat

Després d’un curs i mig sense sortides a causa de la pandèmia de la Covid-19, el divendres 29 d’octubre els alumnes de batxillerat van fer les sortides culturals del primer trimestre. Un grup format per alumnes de 1r i 2n dels itineraris humanístics van fer una visita guiada a les ruïnes d’Empúries. D’aquesta manera van poder aprofundir en els coneixements de les arrels clàssiques de la nostra civilització. Després, van tenir temps lliure per dinar a L’Escala. Es pot veure l’àlbum de fotografies aquí

Com a part del currículum de l’assignatura d’Economia de l’Empresa, els alumnes de l’itinerari 4 de segon van visitar l’empresa familiar Mooma, del Baix Empordà. Allà van conèixer el procés productiu i la capacitat d’adaptació d’una petita empresa que es dedica a fer sidra. Després, van aprofitar per fer un recorregut pel Barri Jueu de Girona. Els alumnes de l’itinerari econòmic de primer, en canvi, van anar a Barcelona a La Salle Campus a fer dos tallers, en el primer van conèixer diferents models de negoci que es poden aplicar a un lloc web. El segon taller va fer-los treballar en el disseny d’un nou producte i en la xarxa Instagram. 

Per altra banda, els biosanitaris tant de primer com de segon van anar fins al Món Sant Benet, al Bages, per fer dos tallers a la Fundació Alícia, que van apropar els alumnes als fenòmens culinaris des d’un punt de vista científic. A més, també van rebre pautes de treball a la cuina i recursos per a una alimentació saludable i equilibrada. Es pot veure l’àlbum de fotografies aquí.

Finalment, els alumnes dels itineraris tecnològics van anar a Barcelona. Els de primer, a la Salle Campus, a fer un taller de robòtica i un altre de disseny i desenvolupament d’aplicacions mòbils. Els seus companys de segon van fer una visita al Cosmo Caixa on van veure l’exposició “Elles i la ciència”, sobre el paper de la dona en la història de la ciència i després van fer un taller titulat “Nikola Tesla, el geni de l’electricitat”. Es pot veure l’àlbum de fotografies aquí.

Es va crear un videoresum de les sortides de Batxillerat per a les xarxes socials. Es pot consultar aquí.