Participació en la First Lego League

Participació en la First Lego League

El passat dissabte dia 5 de març la nostra escola va participar en la competició de la First Lego League Challenge a la Universitat de Vic, altre cop en format presencial i amb l’assistència de públic acompanyant.

L’escola va comptar amb la participació de tres equips d’alumnes de 2n i 3r de secundària. Des de l’inici de curs, s’ha estat treballant el repte de la FLL “Cargo Connect” (que tracta el tema del transport) des del PIC Científic de FAIG de 2n i des de l’Optativa de Robòtica de 3r. Podeu veure les fotos dels notres equips en aquest àlbum.

Cada equip va preparar:

  • La presentació del disseny del robot: 5 minuts de presentació i 5 minuts de preguntes dels jutges. 
  • El joc del robot: programació del robot per a superar missions. 3 rondes de 2,5 minuts cadascuna 2 equips simultàniament en 2 taules adjacents.
  • Projecte d’innovació i aplicació dels valors de la FLL. Presentació de l’equip 5 minuts i 5 minuts de preguntes dels jutges. Reflexió sobre els valors 3 minuts i feedback amb els jutges 5 minuts.

Els equips que hi van participar són: 

  • Equip PANTENE de 2n d’ESO amb el projecte Green Transport, una solució sostenible i innovadora del transport de mercaderies utilitzant l’autobús. L’equip està format per: Mar Capdevila, Carla Jornet, Arnau Ferrer, Sharif Samir, Chaima Bachiri, Arnau Martínez, Anwar Roubio i Mohamed Chabat. 
  • Equip LEGOSTARS de 3r d’ESO amb el projecte Ambudron, una ambulància dissenyada per moure’s per la mitjana de la carretera. L’equip està format per: Narcís Vila, Farah El Allali, Març Tañà, Gil Verdaguer i Ruben Tangarife. 
  • Equip ONLIFE de 3r d’ESO amb el projecte Drone Package que consisteix a treure millor rendiment del transport ferroviari. L’equip està format per: Lluís Vilardell, Eloi Quintana, Núria Font, Júlia Roura, Laia Nòria i Roger Serra.

Podeu veure totes les fotografies de l’esdeveniment en aquest enllaç de la UVic.