Sortides culturals de batxillerat octubre 2022

Sortides culturals de batxillerat octubre 2022

El divendres 28 d’octubre els alumnes de batxillerat van fer sortides culturals per itinerari. Un grup format per humanístics i socials de primer i segon van fer una ruta per la Barcelona romana i una visita al Museu d’Història de la Ciutat. El recorregut té l’objectiu de situar la ciutat romana de Barcino en la Barcelona contemporània. 

Com a part del currículum de l’assignatura d’Economia de l’Empresa, els alumnes que cursen el batxillerat Econòmic van visitar l’empresa lletera Llet Nostra. Van visitar les instal·lacions i se’ls va explicar el projecte empresarial. Després, van poder tenir una mica de temps lliure per Palamós.  Els biosanitaris van fer una ruta per les instal·lacions i un taller de perfums al Parc de les Olors de Santa Eulàlia de Ronçana.

Finalment, Els alumnes de Física de primer van assistir a una visita guiada al Campus Barcelona-La Salle i van fer un taller anomenat Listening to the Space, on van veure com amb un senzill receptor de ràdio a l’abast de tothom i una antena construïda per ells mateixos, poden rebre senyals provinents dels satèl·lits, dels meteorits, de l’estació espacial internacional o dels avions que ens sobrevolen. Els alumnes de segon, en canvi, van tenir l’oportunitat de conèixer el MareNostrum, el supercomputador més potent de l’Estat Espanyol. La sortida es va completar amb una visita al Planetari Digital del CosmoCaixa amb el seu innovador sistema de projecció a cúpula completa.

Podeu veure un recull de fotografies clicant a l’enllaç.