Els alumnes de 1r de batxillerat viatgen a Madrid

Els alumnes de 1r de batxillerat viatgen a Madrid

Aquest curs els alumnes de 1r de batxillerat van anar a Madrid del dia 26 al 28 d’abril. El viatge va combinar hores de convivència i visites culturals a la ciutat. Així, doncs, van començar amb una ruta per la Puerta de Alcalá, la Cibeles, la Puerta del Sol i la Plaza Mayor.

L’endemà el recorregut va ser intens, molt profitós i ple d’anècdotes pel Barrio de las Letras, el Museo del Prado amb el regust de l’entrepà de calamars del Brillante. I encara va acabar-ho d’arrodonir  l’assistència com a espectadors d’un dels musicals de més èxit de la ciutat, El Rey León, que va agradar molt a tothom.

L’últim dia van fer una visita per l’Espanya dels Àustries i, després d’un dinar de tapes ben madrileny, van començar la tornada cap a Manlleu. Un viatge fantàstic, doncs, del qual van tornar tots amb molt bons records.

Podeu veure totes les fotografies del viatge en aquest àlbum.