Tres alumnes de l’escola premiats pel seu treball de recerca

Tres alumnes de l’escola premiats pel seu treball de recerca

A banda de la menció especial sobre perspectiva de gènere del Premi Domènec Font en Comunicació de la UPF pel treball de recerca Dona i periodisme esportiu, al treball de l’Abril Sucarrat, tutoritzat per la Meritxell Guitart, el passat dimarts 23 de maig es van premiar dos treballs de recerca en els Premis que organitza la Universitat Ramon Llull, i que es van lliurar a la seu del centre universitari Fundació Pere Tarrés.

El premi de la categoria de Ciències Socials es va atorgar al treball Capgirats de la Laia Sala Ortuño de 2n de Batxillerat, tutoritzat per la M Carme Montes. I es va reconèixer també amb un premi el treball Dispositiu d’ajuda tècnica per a realitzar activitats manuals de l’Arnau Arcarons Latorre, tutoritzat per la Cristina Pratdesaba, amb la distinció IQS-URL.