Els Premis ÀNIMS 2023

Els Premis ÀNIMS 2023

El passat 15 de juny es va celebrar la 7a edició dels Premis ÀNIMS a l’escola. El nom dels Premis ÀNIMS és molt especial, ja que porta les inicials de professors i personal vinculat a l’escola que han deixat empremta amb els seus valors i esforç al nostre centre i que, malauradament, ens han deixat en els darrers anys.

L’acte va ser organitzat i pensat per un equip de FAIG d’Aprenentatge i Servei de 4t d’ESO, Gas Blood. Els premis, seguint la proposta d’edicions anteriors, va ser crear tres categories diferents i donar reconeixements per a cada grup classe, votats pel mateix alumnat i professorat: ajuda els companys i companyes, actitud positiva i responsabilitat.

Durant la matinal, es van realitzar diferents actes per cursos, on es va comptar amb unes paraules encoratjadores del director de l’escola, en Vicenç Devesa, la lectura d’un manifest escrit pel mateix equip de FAIG i actuacions musicals per a cada curs.

El quadre d’honor d’aquesta 6a edició dels Premis ÀNIMS va ser el següent:

Al final del matí, en l’acte de reconeixements a 4t d’ESO, també hi van assistir tots els guanyadors i guanyadores i els familiars d’en Miquel, la Núria, en Joan i en Melcior. 

Des de l’escola es vol agrair la presència dels familiars i felicitar a tots els guardonats, així com a l’equip FAIG APS Gas Blood, format per en Vasile Vinca, l’Eloi Quintanta, la Jana Pujol, la Yasmine Rezzoum, la Judit Carmona i la Dunia El Mahou, per la seva feina i iniciativa en l’organització dels premis.

Es pot visualitzar l’àlbum de fotografies i vídeos de l’esdeveniment en el següent enllaç.