Colònies per finalitzar el curs a 2n d’ESO i 3r d’ESO

Colònies per finalitzar el curs a 2n d’ESO i 3r d’ESO

Els dies 7, 8 i 9 de juny es van aprofitar per fer les colònies de convivència de 2n i 3r d’ESO. Ambdós cursos van instal·lar-se a la platja; els de 2n d’ESO a la Costa Daurada i els de 3r d’ESO a la Costa Brava.

Els de 2n d’ESO es van allotjar a l’alberg de La Salle Tarragona les dues nits. Des d’allà van fer diferents activitats. El primer dia van visitar Portaventura World, on van poder gaudir de les atraccions i un munt d’activitats dins el parc temàtic. A la nit, es va organitzar un escape room als afores de l’alberg.

El segon dia es van dur a terme diverses activitats aquàtiques com pàdel surf, caiac i jocs de platja. I a la nit, temps per ballar i divertir-se a una discoteca dins el mateix alberg.

L’últim dia van fer diversos tallers dirigits per monitors com el de màgia, d’ungüents, de braçalets i un de slackline.

Podeu veure totes les fotografies de les colònies de 2n d’ESO en aquest enllaç.


Per altra banda, els de 3r d’ESO es van allotjar a l’alberg del Xanascat de L’Escala. El primer dia van visitar la capital de l’Alt Empordà, Figueres. Aquí van fer dues activitats. La primera va ser visitar el castell de Sant Ferran del segle XVIII, on van poder contemplar les muralles i els baluards amb tot terrenys 4×4 i van descobrir els dipòsits d’aigua amb una petita barca zòdiac. Més tard, es van desplaçar al centre de la ciutat per fer una visita al Museu de Salvador Dalí.

Els altres dos dies van aprofitar la situació privilegiada de l’alberg per fer diverses activitats aquàtiques: caiac, busseig, pàdel surf i jocs de platja. A les nits van poder caminar i fer un gelat pel centre de L’Escala o ballar i escoltar música per les cales del costat de l’alberg.

Podeu veure totes les fotografies de les colònies de 3r d’ESO en aquest enllaç.

En definitiva, han estat unes colònies de convivència i diversió per tancar el curs 2022-2023 de la millor manera.