La 5a i 6a narrativa a 1r d’ESO

La 5a i 6a narrativa a 1r d’ESO

Entre Rius

Celebrada del 21 de febrer al 5 de març, aquesta narrativa volia descobrir el món egipci i la seva aportació a la història de la humanitat als alumnes de 1r d’ESO. Es va investigar l’organització social, la construcció de les piràmides, l’escriptura jeroglífica… També es va dur a terme el coneixement del model de lluita feminista de Nawal El-Saadawi, escriptora egípcia.

Els productes finals d’aquesta Narrativa van ser: construir una piràmide fent diverses recerques sobre el món egipci i crear un escape room amb proves elaborades a partir dels coneixements de les diverses àrees.

Niké

El fil conductor d’aquesta narrativa era els Jocs Olímpics clàssics i els Jocs Paralímpics, a partir dels quals conèixer les característiques més importants del món grec i la seva herència a la nostra cultura, aproximar-se críticament al concepte de victòria des de diversos punts de vista i vivenciar l’experiència dels jocs olímpics i paralímpics i analitzar-ne el contingut.

El dilluns 15 d’abril es va celebrar el tancament de la Narrativa, amb la celebració dels Jocs Olímpics a la pista d’atletisme darrere el Pavelló municipal i també uns tallers de Jocs Paralímpics per part d’en Jordi Molas a dins de l’escola.