Un nou èxit dels esmorzars i berenar solidari 2024

Un nou èxit dels esmorzars i berenar solidari 2024

Els dies 11, 12 i 15 d’abril es van celebrar els tradicionals esmorzars solidaris a ESO i Batxillerat i el berenar solidari a Cicles Formatius amb un èxit de participació.

Es van vendre gairebé 500 entrepans i 16 gots, recaptant així 1.390 € per al projecte de la Fundació PROIDE. Els diners recaptats es destinaran a la Promoció de l’Educació i lluita per combatre la malnutrició a l’altiplà Malgaix a Madagascar. El projecte 2023-24 pel qual es demana la nostra col·laboració consisteix en la construcció d’un pou amb una bomba solar per abastir d’aigua l’escola i la comunitat. Els delegats JUSP de cada classe van ser els encarregats, juntament amb la comissió d’activitats solidàries, d’elaborar els entrepans de formatge, llonganissa i cacau que van ser repartits a les classes respectives.

Moltes gràcies a tothom que s’ha implicat i participat en les dues campanyes solidàries. L’èxit és de tota la comunitat educativa.