1a Jornada Esportiva a Cicles Formatius

1a Jornada Esportiva a Cicles Formatius


«Una jornada distesa, festiva i convivencial»


Durant els mesos d’abril i maig, amb motiu de la commemoració del naixement del fundador de les escoles La Salle, s’acostumen a celebrar tallers, activitats culturals, lúdiques i de convivència a tots els cicles.

El passat 3 de maig, en el marc d’aquesta commemoració, es va celebrar la primera jornada esportiva a Cicles Formatius. Durant tota la tarda es van disputar tornejos de futbol, bàsquet, voleibol, bàdminton, ping-pong i jocs de taula diversos.

Va ser una jornada distesa, festiva i convivencial que va culminar amb un berenar conjunt gràcies a l’aportació de les empreses col·laboradores Casa TarradellasSodecaSeidor, i d’entitats com la fundació Cefortem.