El viatge a Madrid i les Festes La Salle de 1r de Batxillerat

El viatge a Madrid i les Festes La Salle de 1r de Batxillerat

Els alumnes de 1r de Batxillerat van de viatge a Madrid

Els dies 16, 17 i 18 d’abril els alumnes de primer de Batxillerat van anar de viatge a Madrid per tal de conèixer la ciutat. Van desplaçar-s’hi amb AVE i, allotjats en un hotel al centre, van poder fer una ruta històrica i visitar els llocs més emblemàtics de la ciutat, entre els quals el museu del Prado, el Palacio Real o el barrio de las letras. A més, van assistir a la representació del musical Mamma mia al teatre Rialto. Va ser un viatge molt profitós en què, a més de conèixer Madrid, van millorar les relacions de convivència entre els alumnes.

Les Festes La Salle a 1r de batxillerat: sortides culturals, xerrades i tallers

En el marc de les Festes La Salle, els alumnes de primer de Batxillerat van fer el passat dijous 2 de maig una sortida lúdica i cultural a Barcelona. Dividits en dos grups, van fer un escape room i una visita modernista a la ciutat, en la qual van conèixer els detalls de l’hospital de Sant Pau i de la Sagrada Família. A més, van poder visitar alguns racons de la ciutat de manera lliure.

El divendres 3 de maig l’alumnat de primer de Batxillerat va assistir a una xerrada molt interessant sobre el Dakar a càrrec del pilot manlleuenc Gerard Farrés, una altra xerrada sobre sexualitat a càrrec de l’exprofessora de l’escola, la Raquel Ferrer, i un taller de spinning per mantenir la forma física i encarar un final de curs apassionant i exigent.